Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Во тек е конкурс за доделување на 2 стипендии за спортисти- спортска надеж на Кочани

Пренеси го гласот

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ 2 (ДВЕ) СТИПЕНДИИ НА СПОРТИСТИ – СПОРТСКА НАДЕЖ НА ОПШТИНА КОЧАНИ

Општина Кочани доделува 2 (две) стипендии на спортисти – спортска надеж на Општина Кочани за остварени спортски резултати и достигнувања во 2022-та година.

Стипендијата-спортска надеж на општина Кочани се доделува на една спортистка и еден спортист.

Износот на стипендијата изнесува 3.000,00 денари месечно. Стипендијата се доделува за време од 10 (десет) месеци, во текот на 2023 година.

Сите останати информации за конкурсот, како и Пријавата по објавениот конкурс се на следниот линк: КОНКУРС

Општина Кочани

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com