БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Оливер, Фатмир и Санела помеѓу членството на СДСМ во Гази Баба

Пренеси го гласот

Во текот на вчерашниот ден во попладневните часови Оливер Спасовски како носител на листата на кандидати за пратеници во втората исборна единица на СДСМ организираше состанок со активистите и членовите на СДСМ во Гази Баба.

“Вечерва заедно со другарите Фатмир Битиќи, Санела Шкријељ и Марко Михаиловски бевме во штабот на ОО СДСМ Гази Баба, каде што разговаравме за идните активности во предизборието, за клучните содржини од нашата победничка програма.

Имаме јасен план за европска Македонија! Обединети сме за двојна победа!”

-соопшти Оливер Спасовски преку социјалните мрежи.

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот