БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Општина Свети Николе ги чисти коловозите од снег пред нивно замрзнување од најавените минусни температури

Пренеси го гласот

Дежурните екипи се на терен се со цел да имаме чисти коловози и поголема безбедност на учесниците во сообраќајот.

Поради најава на минусни температури во текот на ноќта низ улиците на градот во моментов се врши посипување со ризла и сол.

Апел до сите возачи на моторни возила за внимателно возење заради безбедност на сите .

-соопштение на Дејан Владев- Градоначалник на општина Свети Николе

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот