БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Ова ли е тоа “мавање” со вистината право меѓу “рогови”?

Пренеси го гласот

На прес конференција градоначалникот на општина Велес Марко Колев ги образложи деталите поврзани со реализацијата на јавната набавка на машината за бележење на хоризонтална сообраќајна сигнализација во Велес.

Ваквата прес конференција доаѓа по обидите на поедини медиуми како и владеачката СДСМ да наштети на угледот и името на градоначалникот Колев со искривување на вистината и со шпекулативни манипулации кои беа изнесени во јавност.

Целата прес конференција на градоначалникот на Велес Марко Колев може да ја погледнете во продолжение:

Креирано од:


Пренеси го гласот