септември 29, 2023

Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Приоритетите на надворешната политика на поранешна СФРЈ

Пренеси го гласот

На оваа помалку позната историска фотографија од времето на поранешна СФРЈ се фотографирани (од лево на десно):

Елизабет Тејлор-познатата холивудска актерка, доживотниот претседател на поранешна Социјалистичка федеративна Република Југославија,-Јосип Броз Тито, неговата жена Јованка Броз, и холивудскиот актер Ричард Бартон.

На фотографијата јасно се гледа преку насоченото внимание и погледи, интересот и афинитетите на сите овие безмалку значајни личности на нивното време.

Некои ги интересира цвеќето на фотографијата, други….

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот