Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Реализација на повеќе активности во текот на денешниот ден 20.10.2022 година од ЈП “Стипион” Штип

Пренеси го гласот

Во текот на денешниот ден вработени на јавното претпријатие “Стипион” Штип работеа на повеќе позиции реализирајки повеќе активности во функција на развој на јавната инфраструктура во општината.

📌Дневни активности на Стипион 20.10.2022

✅ Работа на малото спортско игралиште во населбата 8ми Ноември

✅Завршено бетонирање на скали која ги поврзува улиците 9ти Мај и Сане Горгиев

✅ Работа на тротоарот пред училиштето Ванчо Прќе ѕидање на камениот ѕид

✅ Изведба на атмосферска канализација кај Штип Сити Мол

bregalnickimarketing

📌Чистење на атмосферските канали во нашиот град.

Населба 8ми Ноември”

-информираа за текот на денешниот работен ден од ЈП “Стипион” Штип

Креирано од:


Пренеси го гласот