БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Реализирани дневни активности на ЈП “Стипион” Штип 17.10.2022 година

Пренеси го гласот

Во текот на вчерашниот работен ден екипи на вработени во ЈП “Стипион” Штип работеа на повеќе локации во населбите во Штип во реализација на предвидените активности според зададениот динамички план од страна на менаџментот на претпријатието.

📌Дневни активности на Стипион 17.10.2022

✅ Работа на малото спортско игралиште во населбата 8ми Ноември ( бетонирање на стопи за поставување на осветлување)

✅Бетонирање на уличка која ги поврзува улиците 9ти Мај и Сане Горгиев

✅ Работа на тротоарот пред училиштето Ванчо Прќе ѕидање на камениот ѕид

✅ Поставување на сообраќајната сигнализација кај новиот кружен тек кај црквата св. Никола

📌Од денес почнавме со чистење на атмосферските канали во нашиот град.

bregalnickimarketing

Почнавме од населбата 8ми Ноември”

-стои во извештајот за реализирани дневни активности на ЈП “Стипион” Штип.

Креирано од:


Пренеси го гласот