БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Секоја афирмација на хумани вредности е добредојдена. Мицкоски порача секој кој може да се приклучи во хуманитарна акција

Пренеси го гласот

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски зеде учество во акцијата ,,Важно е! Донирај, подари радост!” која ја спроведува УМС. Тој покрај личниот пример, упати и своја порака секој кој што може да се вклучи во хуманитарна акција со што ќе се помогне онаму каде е потребно.

“Се приклучив на акцијата ,,Важно е! Донирај, подари радост!” за помош на социјално ранливите граѓани, организирано од Градскиот комитет на УМС – Скопје. Приклучете се и вие!”

-напиша на социјалните мрежи лидерот на опозицијата.

Креирано од:


Пренеси го гласот