Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

The Time Shop – Краток филм кој ќе ве потсети колку вреди времето поминато со семејството

Пренеси го гласот

Џон Сем, со својата 8-годишна силна волја ќе ве разнежни и ќе ве поттикне да размислувате за енормната среќа која може да ја донесе семејството, посебно за празниците. Џон не сака ништо повеќе од малку време со своето семејство . Поогледнете го овој краток филм и откријте го вистинското значење на времето поминато заедно со вашето семејство.

Креирано од:


Пренеси го гласот