Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Традиционална Хата Јога во Природна Перспектива во село Стар Истевник, делчевско

Пренеси го гласот

Во недела 18.12.2022 ве каниме на јога дружба во еко-куќичката на центарот Природна Перспектива, Стар Истевник.
Настанот е наменет за сите кои имаат интерес да работат на личната благосостојба и потенцијал со помош на оваа древна метода.

Предвидено е средбата да трае околу 3 часа. За ова време ќе имаме интерактивно запознавање со присутните, со тоа што претставува хата јогата и кои се ефектите од неа, а потоа следува практичен дел со асани, техники за дишење и медитативен дел.
На крај имаме отворено пространство за споделување импресии и освежување.

Поради ограниченоста на местата, сите заинтересирани ги замолуваме да си обезбедат место со оставање на лична порака на: https://www.facebook.com/simona.nikolova.399

*ВАЖНО: Известете не доколку имате било какви здравствени проблеми бидејќи некои јогиски положби не се погодни за одредени здравствени проблеми и треба да се изведуваат со внимание или да заменат со соодветна положба со сличен ефект.
Во случаи на скршеници, акутни инфекции или болки во грбот, хронични состојби како стомачни улцери, туберкулоза, кардиоваскуларни проблеми или херниа или оние кои се опоравуваат од операција, препорачуваме прво да побараат совет од личен лекар пред да се впуштат во практикувањето на јога.

Цената на настанот ја одредувате вие по сопствено видување и можност

Извор: Фејсбук

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com