БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Тренди фризура на Мила Кунис за секаков облик на лицето

Пренеси го гласот

Мила Кунис, една од најубавите но и најприродните актерки, секогаш изгледа совршено. Нејзината одлука да ја освежи својата фризура со мала промена изгледа совршен избор за секоја сезона. Нејзината доверба секогаш е во рацете на фризерот Ренато Кампора кој се одлучил за популарниот лоб, односно за долгиот боб.
Нејзината рамна коса на овој начин добива волумен, за којшто најмногу помогнале слоевите со различи должини што идеално ѝ го врамиле целото лице. Лоб е единствената фризура што може да ја носат сите девојки, со секакви облици на лице, но и сите видови коса (рамна, кадрава, тенка, густа).
Лобот е практичен и лесен за стилизирање, но и идеален за секоја жена.

Креирано од:


Пренеси го гласот