Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Вакви “сочни, непартиски” коментари пласираше во јавност сопругот на Весна Дамева- претседателка на Републикиот судски совет

Пренеси го гласот

Весна Дамева која за себеси како симпатизер на некоја партија која не сака да ја именува во јавноста вели дека судството треба да биде непартизирано.

На сличен начин и нејзиниот сопруг пред неколку години повикуваше народ на улици против “фирерот Грујо”.

Граѓаните не треба да ги читаат неговите коментари и не треба да градат свое мислење и перцепција за судството туку да веруваат на зборовите на новата претседателтка на Републичкиот судски совет која што ќе именува судии во иднина.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com