Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Анџела Агелар: Тимот за санкции од Вашингтон е тука за да превземе поагресивен преглед кон сегашни и минати корумпирани актери

Пренеси го гласот

Амбасадата на САД во Македонија пренесувајки изјава на амбасадорката Анџела Агелар ја информира јавноста дека

“Тим за санкции од Вашингтон е овде за да направи поагресивен преглед на минати и сегашни корумпирани актери, и да ги разгледа сите можни одговори за ваквата состојба. Правдата во Македонија има потреба од повеќе истраги, постапки за да покажат дека никој не е над законот,”-амбасадор Агелар.

Креирано од:


Пренеси го гласот