Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Враќање на легендата: Индијана Џонс 5 со нов трејлер, премиера закажана за летото 2023 година

Пренеси го гласот

На социјалните мрежи официјалните промо канали го објавија новиот трејлер на 5 дел од сагата за професорот по историја и археолог Индијана Џонс.

Новиот дел на овој култен серијал на долгометражни филмови е именуван “Судбински договор” а доаѓа цели 14 години по релативно разочарувачкиот “Кралство на кристалниот череп” од 2008 година.

Трејлерот за петото продолжение на Индијана Џонс изгледа динамично што ветува дека новиот филм може да се вброи во редот на еден од поуспешните продолженија на филмски франшизи кои се најавенни за 2023 година.

Погледнете во продолжение за што станува збор:

Креирано од:


Пренеси го гласот