БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Запознајте ги јапонските чадори за дожд кои ќе ве изненадат

Пренеси го гласот

Чадори, креирани од група на креативни јапонци. Привлечни за луѓето, интересни, примамливи, водоотпорни и со апсорбирачки материјали.Кога чадорот е изложен на вода отсликува неверојатни дезени кои ќе ве оставаат вчудоневидени. Различни дизајни, цветни, со јапонски мотиви или познати ликови.

Чадорот е структуиран во јапонски стил со повеќе жици, за разлика од стилот на западните производители.

Креирано од:


Пренеси го гласот