БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Соња Михајловска од СДСМ Делчево е една од оние кои гласаа за Талат Џафери за премиер

Пренеси го гласот

Без коментар.

Креирано од:


Пренеси го гласот