БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Панче Тошковски ја презеде министерската функција во МВР

Пренеси го гласот

Денеска во Министерството за внатрешни работи досегашниот министер Оливер Спасовски ја предаде должноста министер за внатрешни работи на новоименуваниот прв човек на овој ресор Панче Тошковски.

На чинот на примопредавањето, министерот Тошковски му се заблагодари на г-динот Спасовски за неговиот досегашен анганжман во министерството.

-Извор: МВР

Креирано од:


Пренеси го гласот