Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Активист на Левица признава на медум како купувал марихуана, како Левица вработувале по “меридит систем”…

Пренеси го гласот

Еден од браќата Масларковски кои што беа дел од физичката пресметка во еден од скопските кафичи неодамна во свое гостување на Радио Лидер зборуваше за повеќе прашања, меѓу кои и за легализација на марихуаната, за неговото искуство како купувале како деца џоинт, и како Левица вработувале 30- 40-50 луѓе во институциите на Град Скопје по т.н. меридт систем.

ШтаРечиАнеЗаплакати?

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот