Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Пандов: Не е проблемот што Весна Дамева се сликала со Зоран Заев, но таа не крие дека е симпатизер на СДСМ

Пренеси го гласот

Денеска во своето гостување на ТВ 24 Александар Пандов во одговор на новинарсkо прашање зборуваше и за проблематичната состојба со изборот на новата претседателка на Републичкиот судси совет Весна Дамева:

Госпоѓата Весна Дамева е стручен соработник, не била судија, а сега како претседателка на Судскиот совет треба да го оценува судиите. Зарем вака ќе одиме во Европа? Тоа ли е мислењето на оние на кои устата им е полна со Европа? Оваа жена е ставена да служи на некои партиски кујни. Не е проблемот тоа што се сликала со Зоран Заев, но таа не крие дека е симпатизер на СДСМ

-рече Александар Пандов претседател на Патриотскиот институт на ВМРО-ДПМНЕ.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com