Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Јапонски уметник преку илустрации го прикажува неверојатното чувство на луда заљубеност

Пренеси го гласот

Факт е дека уметноста е јазик кој некои можат да го зборуваат , но сите можеме да му се воодушевуваме, без разлика кој го направил и во какви услови е направено делото. Друг јазик што го зборуваме сите е  љубовта. Па затоа погледнете што направил овој неверојатен јапонски уметник.

Преку слики, Харуна Хираизуми објави неколку  уметнички дела кои ја покажуваат страста и големата љубов на двајца заљубени.

Тие едноставно ја манифестираат љубовта, грижата, интимата и важноста на овој краток момент. Тоа е нешто за што многумина од нас копнеат и се борат. Уживајте

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com