БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Бојана Скендеровски ги осуди навредите кон професорката Давкова

Пренеси го гласот

“Да ја навредуваш било која жена поради нејзината возраст, изглед, дали практикува јога, дали сади цвеќиња, како танцува или слично, а да си притоа припадник на машкиот пол, не те прави ништо повеќе од еден обичен слабич и исфрустриран лузер, кој за жал има вакум простор од својот раст и развој…но,она што е пожално се сеирџиите од околу кои навиваат и се смеат и демек им го направил ќеифот…

Очајот е страшна работа, а глупавоста е бесконечна🙈

Како жена, многу често сфаќам дека сме многу посилен и подостоинствен пол,џентлменството е одамна изгубена категорија!

Само напред професорке, една дама е премногу силна за да ги слуша беззначајните лаења!✊🏻🌹

П.С.Тој истиот циркузант(од чии фотографии на кои налетав по фб по долен веш и банана во раце,мене ме фаќа срам🙈) го родила жена!”

bregalnickimarketing

-напиша на социјалните мрежи Бојана Скендеровски

Креирано од:


Пренеси го гласот