БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Божиќни книги кои ќе ве исполнат со еуфоријата за Нова година во предстојниот период

Пренеси го гласот

Зимската еуфорија е најзачинета со празници, семејни убавини, дружења, украсување и слично. Но најпосебен шмек дава и домашната атмосфера со чаша вино и добра Божиќна книга која ќе ве исполни духовно.

1. „Божиќна приказна“ – Чарлс Дикенс (А Christmas Carol)

2. „Како Гринчот го украде Божиќ!“ – Доктор Сус (How the Grinch Stole Christmas!)

3. „Поларниот воз“ – Крис Ван Алсбург (The Polar Express)

4. „Ноќта пред Божиќ“ – Клемент К. Мур (The Night Before Christmas)

5. „Нека снежи“ – Џон Грин, Морин Џонсон и Лорин Миракл (Let It Snow)

6. „Празници на мраз“ – Дејвид Седарис (Holidays on Ice)

bregalnickimarketing

7. „Божиќните чевли“ – Дона Ванлиер (The Christmas Shoes)

8. „Божиќното чудо на Џонатан Тумеј“ – Сузан Војчиечовски (The Christmas Miracle of Jonathan Toomey)

Креирано од:


Пренеси го гласот