БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Бране Петрушевски: Дали некоја институција покренала некакво обвинение против Анѓушев

Пренеси го гласот

“Тоа што САД го ставиле екс-вицепремиерот Кочо Анѓушев на црна листа заради вмешаност во висока корупција е супер, ама за нив.

Мене ме интересира дали во Македонија некој од ЈО, МВР, Финансовата полиција и други надлежни институции имаат покренато некакво обвинение против него и зошто не?

Сѐ додека кај нас владее принципот на неказнивост, ќе ни се случуваат трагедии, за жал…”

-фејсбук статус на пратеникот Бране Петрушевски од ВМРО-ДПМНЕ

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот