БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Да, Да! Русија пушти и “физикалци” да се тепаат во М-НАФ

Пренеси го гласот

Русија е крива за сите ваши глупости! Руси вметнаа измени во КЗ! Руси упаднаа во М-НАВ да тепаат! Руси делеа пасоши на нарко дилери и убијци! Русите во М. Речица местат тендери и бираат судии! Русите и вмро се криви што сте корумпирани до коска!

Креирано од:


Пренеси го гласот