БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Вака звучи човек кој изгубил допир со реалноста

Пренеси го гласот

Кога ќе изгубиш допир со реалноста, сите околу тебе знаат, само ти не.

-Твит на пратеникот Драган Ковачки

Креирано од:


Пренеси го гласот