Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Дечково ќе оценува судии со 30 годишен работен стаж за нивната работа

Пренеси го гласот

Дали судството во перцепцијата на ародот ќе има нагорна линија или ќе западне во уште подлабока бездна останува да видиме во наредниот период.

Креирано од:


Пренеси го гласот