Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Скопските панкери “Последен удар” со нова песна

Пренеси го гласот

“Чив е овој град” е последната песна на скопскиот панк- рок бенд Последен удар кого нашата публика го знае преку нивниот настап на овогодинешниот Рудар Рок фест во Пробиштип кој се одржа кон крај на летово.

Креирано од:


Пренеси го гласот