Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Премиерот продолжува да злоупотребува малолетни дечиња за политичка пропаганда

Пренеси го гласот

Очигледно дека самоволието на највисоките политички функционери во државата поминува без било какви последици и одговорност. Повторно премиерот Ковачевски на социјалните мрежи на својата фејсбук страница каде што пренесува политички пораки во функција на промоција на неговите и политиките на СДСМ споделува фотографии од малолетни дечиња во обид да се додвори до што е можно поширок круг на публика, во обид да го поправи својт катастрофален политички рејтинг.

За ваквата постапка на премиерот која не се случува првпат нема никакви реакции од здруженијата за заштита на правата на децата со што премиерот продолжува во повеќе наврати да ги загрозува правата на најмладите.

Креирано од:


Пренеси го гласот