Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Драган Ковачки: Стани Ковачевски – дезертеру и види народот што кажува

Пренеси го гласот

Пратеникот Драган Ковачки на социјалните мрежи упати повик кон премиерот Димитар Ковачевски,

“Стани Ковачевски – дезертеру и види народот што кажува”,

-напиша Драган Ковачки на фејсбук при што сподели видео запис на кој се прикажани дел од лагите на премиерот Ковачевски искажани во изминатиот период.

Креирано од:


Пренеси го гласот