БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Епско бегање на власта! Нема јунак во СДСМ да дојде на дебата со Миле Лефков

Пренеси го гласот

Во рамки на вечерашната емисија “Само вистина” која се емитува на Канал 5 ТВ свое гостување имаше пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Миле Лефков. На коментар на еден од гледачите на емисијата дека немало од СДСМ претставник на дебатата од менаџментот на Канал 5 ТВ одговорија дека дури 8 луѓе биле поканети од СДСМ да дојдат на оваа дебата но ниту еден не се нафатил под изговор дека биле зафатени.

“Ви вали уште еден вмровец да биде гостин во емисијата срам за канал пет прочитана книга оваа ли е дебата срамота” -напиша еден од гледачите на емисијата на фејсбук страницата на Канал 5 ТВ, на што од телевизијата одговорија:

“Срамот е ваш , ботови на власта кои браните нешто што не се брани!

Знаеш дека 8мина од Сдсм беа поканети, и сите , ама сите до еден денес во 6.30 баш нешто работа.

Ајт таму иди у штаб и лажи и плачи таму!” -напишаа од Канал 5 тв.

bregalnickimarketing

Инаку целата дебата може да се погледне на сл. видео:

Креирано од:


Пренеси го гласот