БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Градоначалниците на Крива Паланка и Пробиштип вршат притисок врз граѓаните, алармира Драган Ковачки

Пренеси го гласот

Драган Ковачки од ВМРО-ДПМНЕ денеска со остра реакција упати порака до функционери на СДСМ кои што вршеле притисок во функција на изборната кампања за СДСМ при што ги охрабри граѓаните да не подлегнуваат на ваквите притисоци.

“Ми јавуваат од терен дека градоначалниците на Пробиштип и Крива Паланка вршат злоупотреби на институциите и вршат притисоци на граѓаните, истото се случува и од страна на Сања Лукаревска, која врши директна злоупотреба на институциите и во Берово и во Свети Николе.

Меѓутоа треба да знаат, дека секоја постапка има своја последица, одговорноста ќе стигне на 9 мај!

Ги повикувам граѓаните да не се плашат и да се охрабрат, масовно да излезат на 24 април да го заокружат бројот 2️⃣ за Гордана Силјановска Давкова и заеднички да ги донесеме промените, затоа што граѓаните тоа го заслужуваат.”

-рече денеска на прес конференција Драган Ковачки- носител на кандидатската листа за пратеници во Третата изборна единица.

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот