БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Градоначалникот на Делчево честиташе нова година, но не кажа кога делчевчани ќе може да се бањаат по дома

Пренеси го гласот

Градоначалникот на општина Делчево Горан Трајковски преку социјалните мрежи упати своја кратка новогодишна честитка во која стои:

“Среќна Нова 2024 година!
Ви посакувам добро здравје, среќа, љубов и многу успеси.
Имајте убави празнични моменти споделени со најблиските!”

-стои во честитката на градоначалникот Трајковски.

Првите денови од новата година голем број делчевчани ги дочекаа без вода во нивните домови, па оттука ваквата новогодишна честитка се чини некомплетна, поради недостиг на информациите кога делчевчани ќе може да се тушираат или да имаат вода во нивните кујни за секојдневни потреби.

За ваквата состојба своја реакција во јавноста со видео илустрација упатија и од опозициската ВМРО-ДПМНЕ чиј што текст интегрално го пренесуваме во продолжение:

bregalnickimarketing

Нема информации во јавноста на што се должи недостигот на вода за жителите на Делчево

Креирано од:


Пренеси го гласот