Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

И Ленче (поранешниот Чарлиев ангел) има нешто да каже за корупцијата

Пренеси го гласот

Една од трите Чарлиеви ангели Ленче Ристовска која беше дел од т.н. СЈО кое пак беше плод на т.н. Шрена Револуција излезе со свој став во јавноста во врска со корупцијата во државата.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com