Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Драган Ковачки за утре (понеделник) во 09.00 часот најави дека ќе обелодени каков лажго и несозреано лице ја води Македонија

Пренеси го гласот

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Драган Ковачки преку фејсбук статус најави дека за утре (понеделник12.12.2022 г) со почеток во 09.00 часот на неговата фејсбук страна ќе објави докази за премиерот Ковачевски дека не само што е трајно неспособен, туку е и лажго и несозреан да ја води Македонија.

“Почитувани граѓани и граѓанки на Македонија,

ви најавувам дека утре, Понеделник 12.12.2022 во 09.00 часот, на оваа фејсбук страна ќе ви докажам дека Македонија ја води лице кое не само што е трајно неспособно, туку е и лажго и несозреано за водење на политика.

Ќе видите каков интегритет има лицето кое ја води Македонија.

Ќе го видите лицето од кое Македонија веќе се срами.

09.00 🕘

-напиша на фејсбук Драган Ковачки од ВМРО-ДПМНЕ.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com