БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Игор Здравковски: Чашка е срцето на Македонија

Пренеси го гласот

Денес, 24ти јануари е Светски ден на образованието.

Старо, младо, машко и женско; утрово масовно го честитаме овој ден од општина Чашка, местото каде не постои ни закон ни ред кога е во прашање образованието.

Бојкотот на наставата е неизбежна алатка во овој момент, се додека не реагираат МВР и ЈО на кршењето на законите на сите институции инволвирани во образовниот процес, тргнувајќи од МОН и ДПИ, продолжувајќи надолу по хиерархија, а жителите на Чашка и Советот на родители ја имаат целосната поддршка од наша страна.

Одговорност ќе има, ние сме решителни и не отстапуваме – бидете убедени!!!

Чашка е срцето на Македонија ❤️

bregalnickimarketing

-фејсбук статус на пратеникот Игор Здравковски

Креирано од:


Пренеси го гласот