Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Дафина Стојаноска: Каков крај! Дно под сите дна

Пренеси го гласот

После 2 и пол години одолговлекување, шверцерите го повлекоа Љубомир Јовески од свој предлог за уставен судија. Криминална банда, која не почитува Деловник, Устав и закони, заслужува ваков крај. Сами против себе. Ова е дното под сите дна.

-фејсбук статус на пратеничката Дафина Стојаноска

Креирано од:


Пренеси го гласот