Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Извештај за дневни активности на ЈП “Стипион” Штип 05.08.2022 година

Пренеси го гласот

Во текот на денешниот ден екипи на јавното претпријатие Стипион од Штип реализираа повеќе работни задачи содржани во нивниот неделен план за работа.

📌Дневни активности на Стипион 05.08.2022

✅ Санација на оштетен тротоар на улица Борко Талев и подготовка за изработка на нов тротоар

✅ Поставување на метални бандери на пешачката патека и паркче во населбата Сењак

✅ Поставување на цефки на пропустите на пешачката патека

✅ Фарбање на атмосферски решетки”

-стои во извештајот за дневни активности на ЈП “Стипион” Штип за 05.08.2022 година

Креирано од:


Пренеси го гласот