Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Кураж на денот: Срна се појавила во продавница во Колорадо и……

Пренеси го гласот

Срна се појавила на вратата во маркет во Колорадо, САД.

Влегла внатре по што продавачот и дал колаче… Го изела и заминала. По некое време повторно се појавила на вратата истата срна но сега засилена со други срнички од своето семејство….

Што би се случуло доколку оваа ситуација беше во Македонија?

bregalnickimarketing

Креирано од:


Пренеси го гласот