БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Летаат љубовни искри од општина Делчево кон стариот монопол во Делчево и обратно

Пренеси го гласот

“Дали граѓаните на Делчево знаат кој е Претседателот на Комисијата за утврдување на фактичка состојба преку кој институционално “Претседателот во сенка на СДСМ Делчево” вршел притисок во општина Делчево за издавање на Одобрение за сеча во дворот на Стариот Монопол?!

Дали сметате дека истиот тој најверојатно во паника направил низа на нерегуларности и издал одобрение со постара дата од денот од кој било побарано истото?!

Дали сметате дека за истите вакви ликови наскоро ќе има одговорност?!

Ние знаеме, наскоро ќе дознаете и Вие…

Продолжува…”

bregalnickimarketing

-коментар на ВМРО-ДПМНЕ ОК Делчево упатен во јавноста преку социјалните мрежи

Креирано од:


Пренеси го гласот