БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

“Никогаш повеќе СДСМ! Поздрав од морето”- тажната судбина на младите делчевчани во еден статус

Пренеси го гласот

“Промените се здрави за едно болно и корумпирано опптество- како досегашното 7 години што го видовме и проектот “да ги вратиме младите” читај да ги доизбркаме тие што останаа! и доградба на истиот е што секојдневно си одат фамилии да не гледаат апаѓл’кот на партијата и матрицата само ние ќе владееме од 90та па до 190та”. една фамилија на функции еден век, да не ја именувам, а ние другите неподобни…

Респект за поединци малку се, другото е боранија, да не должам многу утре 24 април покажете им го местото на бандата Комунистичка.

Не пишувам многу статуси ама морално беше,

никогаш повеќе СДСМ!

Поздрав од морето”

bregalnickimarketing

-стои во фејсбук статусот на Борче Поповски кој што е еден од плејадата млади луѓе од Делчево кој целиот свој ентузијазам и труд сакаше да го вложи во своето родно Делчево, но мораше да ја напушти својата татковина, да го остави своето семејство и да замине во туѓина во потрага по подобра живеачка.

Креирано од:


Пренеси го гласот