БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

ЈП “Стипион” Штип привршува тековни и започнува нови позиции за работа во функција на граѓаните

Пренеси го гласот

Во текот на денешниот ден екипи со вработени во Јавното проетпријатие “Стипион” Штип работеа на повеќе локации во населбите во градот.

📌Дневни активности на Стипион 27.07.2022

✅ Санација на оштетен тротоар на улица Борко Талев

✅ Поставување на атмосферски цефки на пешачката патека

✅ Работа на спортското игралиште во населба Три Чешми

✅ Припрема за санација на втор дел од потпорен ѕид на улицата Партизанска”

bregalnickimarketing

-информираат во рамки на дневниот извештај за работа ја јавното претпријатие во Штип.

Креирано од:


Пренеси го гласот