Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

ЈП “Стипион” уредува пешачки зони на повеќе локации во Штип 10.03.2023

Пренеси го гласот

Вработените на Јавното Претпријатие “Стипион” од Штип деновиве активно работат на повеќе локации во општината во функција на подобрување на стандрдот на жителите на Штип.

Неколку екипи со повеќе ангажирани лица работат на уредување на тротоар кон новиот трговски центар отворен неодамна во Штип и пешачки зони на повеќе приоритетни делници кои што се со голема фрекфенција на пешаци.

Реализацијата на овие активност е во рамки на потребите и барањата на граѓаните вградени во програмата за работа на градоначалникот Иван Јорданов

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com