БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Плачот на оваа жена

Пренеси го гласот

Плачот на оваа жена е плач на мајка Македонија!

Плачот на оваа жена е плачот на стотици илјади мајки во Македонија кои страдаат секојдневно на своите работни места да донесат парче леб за своите дечиња и сопрузи!

Плачот на оваа жена е плач на секој еден Македонец кој што немоќно гледа како неговата држава се повампирува во наужасната нејзина форма против неговите лични и најинтимни убедувања.

Плачот на оваа жена е плач на секое срце кое чука за Македонија- горда и достоинствена!

Плачот на оваа жена е за сите мајки кои плачеле по своите чеда кои крвта своја ја пролеале за слободата на Македонија.

Плачот на оваа жена- обврзува за одговорност!

Плачот на оваа жена бара одговорност!

bregalnickimarketing

Плачот на оваа жена не смее да се повтори!

Доста страдаше оваа земја!

Македонија ВЕЧНА!

Пишува: Кирчо Анастасов

Креирано од:


Пренеси го гласот