БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

По гласањето за Талат-Премиер, СДСМ радосно одбројува до изборите после кои планира да продолжи да владее

Пренеси го гласот

Соопштение за јавност

Остануваат 99 дена до нов изборен пораз на Мицкоски и ДПМНЕ и победа на Европскиот фронт предводен од СДСМ.

Со Мицкоски и ДПМНЕ нема иднина, нема членство во ЕУ.

Тие нудат, хорор, враќање назад во изолација, неизвесност, криминал, корупција, поделби меѓу граѓаните, мали плати и пензии.

СДСМ нуди поголеми плати, пензии, намалување на давачките за народот, со СДСМ е извесна европската идина со заштитен македонски идентитет.

Тоа е изборот пред граѓаните.

bregalnickimarketing

Затоа, на слободни, фер и демократски избори ќе победи европскиот фронт предводен од СДСМ. А на 9-ти мај, Денот на Европа, европскиот фронт ќе прогласи формирање нова проевропска Влада којашто ќе обезбеди членство во ЕУ до 2030 година.

-соопштение на СДСМ

Креирано од:


Пренеси го гласот