Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Помина Нова Година. Време е да ги објавиме фотографиите со Дедо Мраз кои никој не сакаше да се објават

Пренеси го гласот

Повеќето деца ја сакаат идејата за Дедо Мраз со теорија (веселиот чичко што носи подароци). Но, кога ќе дојде тој чичко, и тие се принудени да стануваат блиски и лични со странец со незгодни мустаќи, и слушаат извикувања, хо-хо-хо, резултатите се донекаде предвидливи.

Сепак средбата со Дедо Мраз е ритуал што некои деца со нетрпение го очекуваат, а други го мразат, но сепак, сите собираат храброст да го прават тоа во одреден момент од животот.

За да успеете да ги поставите вашите деца во скутот на Дедо Мраз и да добиете симпатична фотографија за празниците, мора да застанете и да чекате заедно со останатите семејства кои се во истата непријатна ситуација затоа што децата веќе им се уморни од чекање.

Погледнете како професионалните Дедо Мразовци се справуваат со неочекуваните случки за време на фотосесиите со дечињата. Ќе ве насмеат до солзи

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com