Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Како изгледа животот на мајките прикажан низ духовити илустрации

Пренеси го гласот

Натали Жомар смета дека нема ништо потешко од улогата да си мајка, дури ни претседателот на најбогатата земја нема толку обемна и важна обврска . Според оваа уметница од Франција, нема ништо потешко од воспитувањето деца. Со цел да го докаже тоа, таа создала комични и искрени илустрации.

Натали ги отсликала слатките маки низ кои минуваат жените во разните фази од мајчинството на толку реалистичен начин што ќе ве воодушеват прикажувајќи ја реалноста во многу случаеви, и никогаш повеќе нема да ги земате мајките здраво за готово.

Погледнете ги следниве забавни илустрации и дознајте како изгледа животот на една мајка…

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com