Порака од Митко Чавков: Ги повикувам сите добронамерни граѓани да се обединат околу каузата на ВМРО-ДПМНЕ

Порака од Митко Чавков: Ги повикувам сите добронамерни граѓани да се обединат околу каузата на ВМРО-ДПМНЕ
loading...

Порака од Чавков:
1. Нарачката на мафијата која владее со Република Македонија е реализирана:
– Монструозно обвинение – неосновано
– Драконска казна
Ги повикувам сите членови и симпатизери на ВМРО-ДПМНЕ како и добронамерните граѓани на Република Македонија кои не се политички определени да се обединат околу каузата на ВМРО-ДПМНЕ и да се порази злосторничката организација која ги киднапира сите институции.
ПОДЕЛБИТЕ СЕ ВО КОРИСТ САМО НА МАФИЈАТА!
2. Вилата на Халкидики ( ако ја најдете да постои), ја поклонувам на ,,истражувачките новинари“.
3. Најавувам тужба за фингираната службена белешка.

loading...
Facebook Comments