БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Продолжуваат активностите на ЈП “Стипион” Штип во насока за исполнување на предвидените планови

Пренеси го гласот

Денешниот ден вработените на Јавното Претпријатие “Стипион” Штип го поминаа работно во исполнување на предвидените дневни работни задачи.

📌Дневни активности на Стипион 14.07.2022

✅ Санирање и бетонирање на прекопи во населбата Македонка

✅ Припрема за осветлување на патеката бетонирање на стопи од 8ми Ноември до населбата Балканска , и припрема за осветлување на делот кај справите за вежбање ( бетонирање на стопи )

✅ Ѕидање на потпорен ѕид на улица Кочанска

✅ Санирање на оштетен тротоар во населбата 8ми Ноември

bregalnickimarketing

✅ Обележување на сообраќајната сигнализација на територијата на Општина Штип

✅ Завршено со поставување на метални столбчиња на тротоар до Здравствениот дом Панче Караѓозов

-информираат од ЈП “Стипион” Штип.

Креирано од:


Пренеси го гласот