Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Работен состанок на Цветан Трипуновски со државните советници во Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство

Пренеси го гласот

во текот на денешниот ден Заменик министерот за земјоделие шумарство и водостипанство Цветан Трипуновски коствари работен состанок со државните советници во министесрството.

На средбата било разговарано за тековните актувности како и подобрување на работата на министерството.

Креирано од:


Пренеси го гласот