Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Реализирани дневни активности на ЈП “Стипион” Штип 13.07.2022 година

Пренеси го гласот

📌Дневни активности на Стипион 13.07.2022

✅ Санирање и бетонирање на прекопи во населбата Македонка

✅ Припрема за осветлување на патеката бетонирање на стопи од 8ми Ноември до населбата Балканска , и припрема за осветлување на делот кај справите за вежбање ( бетонирање на стопи )

✅ Ѕидање на потпорен ѕид на улица Кочанска

✅ Ѕидање за потпорно ѕидче во населбата 8ми Ноември

✅ Обележување на сообраќајната сигнализација на територијата на Општина Штип

bregalnickimarketing

✅ Поставување на метални столбчиња на тротоар до Здравствениот дом Панче Караѓозов”

-стои во извештајот на вработените на Јавното претпријатие “Стипион” Штип за вчерашниот ден 13.07.2022 година.

Креирано од:


Пренеси го гласот